Akinator The Genie

Akinator The Genie voor iPhone

Geest in iPhone raadt wat er in je hoofd zit

Akinator The Genie is een digitale 'geest uit de lamp' maar wrijven is bij deze applicatie niet nodig. Je denkt aan een persoon en beantwoordt de vragen van Akinator. Aan de hand van jouw respons raadt de geest aan wie jij denkt.Akinator The Genie... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leest snel 'je gedachten'
  • Eenvoudig vertier

TEGEN

  • Mogelijkheid personages toevoegen beperkt

Goed
7

Akinator The Genie is een digitale 'geest uit de lamp' maar wrijven is bij deze applicatie niet nodig. Je denkt aan een persoon en beantwoordt de vragen van Akinator. Aan de hand van jouw respons raadt de geest aan wie jij denkt.
Akinator The Genie stelt je algemene vragen over het personage in je hoofd. Vragen als 'is het personage echt?' of 'is je personage beroemd?' helpen het virtuele medium bij het vinden van het antwoord. Op de rekwesten antwoord jij met ja, nee of een gedeeltelijke ontkenningen. Natuurlijk is het spel het leukst wanneer je eerlijk van repliek dient.
De 'kennis' van Akinator reikt ver en het moet een flinke database zijn waar de geest de antwoorden uit tovert. Welja, internet an sich is natuurlijk een goedgevulde verzamelplek van info. Hoe het ook werkt, het werkt soms zo snel dat je verbaasd op je achterhoofd krabt. Zelfs bij redelijk onbekende personages weet Akinator razendsnel het antwoord. Deze applicatie verschilt weinig van de gelijknamige website, al mag je hier de geest aankleden naar smaak.
Zoek je een leuk tijdverdrijf voor een minuut of wat dan is Akinator The Genie je van dienst. Bij 3 wensen zal het waarschijnlijk niet blijven, omdat het eigenlijk té leuk is om te stoppen.

Meeste downloads Games voor iphone

Akinator The Genie

Download

Akinator The Genie 3.6

Beoordelingen about Akinator The Genie

Promotie×